AKADÁLYMENTESITETT VÁLTOZAT
soszoba-soterápia
 


 
 

Vendégkönyvünk


Két és fél éve kezdődött hangszálgyulladásom és gyakran orrmelléküreggyulladásom volt. Gyulladásom a kétszer 20 alkalomtól szinte teljesen elmúlt. Gyógyszer NEM KELL.
Mint gyermekgyógyászként alkalmam volt látni a velem egy időben idejáró gyerekek gyors  gyógyulását és tünetmentessé tételét. 
A szó szoros értelmében játszva gyógyulnak itt, hisz minden adottság megvan hozzá.
Köszönettel Ildikónak és jó szívvel ajánlom másnak is.
Dr.Tóth Katalin gyermekgyógyász
2010.09.10.

Hat éves Peti Unokám ősztől tavaszig rendszeresen köhögött, amióta óvodás folyamatos arcüreggyulladása és orrfolyása van. Egy tízalkalmas kúrán vettünk részt a sószobában.
A második alkalom után a hurut szépen felszakadt, az ötödik alkalom után a hörgő, sípoló
horkolás és az éjszakai köhögés megszünt. Az unokám most már végre jól alszik és teljesen tünetmentes.Nem mellékesen az én légcsőhurutom is elmúlt.


Több mint egy hónapig tartó betegeskedés után jöttünk ide, hogy gyermekem arcüregében felhalmozódott váladék kiürülhessen. Húsz alkalom alatt a korábbi problémáink is előjöttek, de nagyon rövid idő alatt rendeződtek. Úgy tünt, hogy a régebbi lerakódások is mind-mind kiürültek és az utolsó alkalmakat már gyógyultan töltöttük itt. Köszönjük a játékokat, amik megkönnyítik a gyerekeknek az ittlétet. Megelőzés céljából is biztosan visszatérünk, hogy többet ne kelljen alkalmazni a Ventonint és a többi drasztikus gyógyszert. Köszönettel Kiss Dávid anyukája
2010.02.11.

Bencével három és fél hónapos köhögés és három Orvos után végső megoldásként jöttünk ide. Hamar kiderült, hogy itt kellett volna kezdeni!!! Tizenöt alkalommal voltunk a sószobában és teljesen elmúlt a betegségünk. Mindenkinek szívből ajánlom. Köszönjük.
Maurin Renáta


Évek óta allergiás vagyok (parlagfű allergia, feketeűröm allergia). Sok mindent kipróbáltam már, de nem használt és az erős tünetek miatt már steroidos injekciókat kaptam.
Nem tudtam aludni, éjszakánként fulladtam, orrom eldugult, folyt a szemem, torkom fülem viszketett. Fiam Regő most 7 éves és 3 éves korában kimutatták nála is az allergiát. A tünetei minden évben erősödtek. Leginkább Őmiatta jöttünk a sószobába, mert nem akartam
gyógyszerezni Őt.A negyedik alkalom után éreztem, hogy nem fulladok, nincs eldugulva az orrom, végigtudom aludni az éjszakát. Várakozásomat felülmúlta a hatás. Regő fiam is jól van, csak a szemviszketése maradt meg, de ez legyen a legkevesebb. A parlagfű időszakot átvészeltük a sóval és a szteroid injekciót nem kellett megkapnom, még jól is éreztük magunkat. Köszönjük.
Soltész Marcsi és Regő
2009.03.07.

Anna lányom 6 éves és egy csúnya hurutos megbetegedés utókezelésére jöttünk el a sószobába. 10 alkalom után légcsöve kitisztult, jól éreztük magunkat, köszönjük a segítséget!
Szabó Tímea


Pici fiamnak Gergőnek az elmúlt évben több hónapig folyt az orra  és köhögött. Elvittem több orvoshoz, szedtünk antibiotikumot, kipróbáltuk a homeopátiát. Sajnos eredménytelenül. Ezek miatt kezdtük el a sóterápiát. Már a 2. alkalom után elkezdett tisztulni, majd az 5-6. alkalom után a tünetei enyhébbek lettek. Végigjártuk a 20 alkalmat és minden tünet elmúlt. Mindenkinek javaslom a sóterápiát, a hagyományos orvoslás nem segített.


A só gyógyító hatása lassan köztudottá válik. Kisfiam, Máté allergiás orrfolyása megszünt. De itt nem csak a só gyógyít, hanem a barátságos családias légkör is.Tel: 06-20-972-1199

Cím: 1031 Budapest , III. Vizimolnár utca 9.


 
 

websas.hufreestat.hu
SÓSZOBA.NET - SÓTERÁPIA ALLERGIA,ASZTMA,KRUPP,ARCÜREGGYULLADÁS kezelése